Szöveg - III.

Létezik egy balliberális mantragyűjtemény. Ebben olyan, jól ismert mondatok szerepelnek, hogy aki jobboldali, az náci. Ha rákérdezünk, hogy miért, akkor az a válasz: mert fasiszta is. Továbbá, aki jobboldali, az a múlt embere, szembemegy Európával és a XXI. század gondolkodásával, a demokráciával. Aki jobboldali, az csak tehetségtelen lehet, ezért alkalmatlan a többi között színházigazgatónak, filmrendezőnek, újságírónak, és a gazdasági folyamatokhoz sem ért. Elég megnézni a pártnépszerűségi listákat, amelyek élén hosszú évek óta a Fidesz áll.

______________________________________________________________________________________________________

NAPI TERROR  A  július 14-i nizzai mészárlással új fejezet kezdődött Európa történelmében. A terrorizmusnak egy olyan – eszközeiben és kivitelézésben eddig általunk nem tapasztalt – formája, ami a kontinenst mindez idáig elkerülte. NAPI TERROR

---- Legalább nyolc ember meghalt és tucatnyi megsebesült kedden New Yorkban, amikor egy kisteherautó forgalmas bicikliútra hajtott, több embert elgázolt majd egy iskolabusszal ütközött. A történteket a rendőrség terrorcselekményként kezeli, a feltételezett elkövető egyedül cselekedett. 2017. OKTÓBER 31. ...az Iszlám Állam nevében...

______________________________________________________________________________________________________

Barack Hussein Obama https://hu.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama

Négy éven keresztül Jakartában éltek, ahol két általános iskolát is látogatott, ezalatt a Koránt is tanulmányozta.

Obama kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapuló kapcsolatot ajánlott a muzulmánoknak, alátámasztandó, kiemelte, hogy az iszlám része az Egyesült Államoknak, hangsúlyozva, hogy minden amerikai államban található mecset és a Koránból vett idézeteket. Kitért a nők jogaira és hogy nem szabad megtiltani a nők oktatását. Beszédét tapssal fogadta a közönség. 

Barack Obama nem muszlim, viszont az volt. Miután azonban az volt, Barack Obama – iszlamista szempontból – ma is muszlim. Mellesleg pedig halálraítélt.

Az iszlamista álláspont a következő: a) minden egyes ember muszlimnak születik (ez alól nem kivétel sem Obama, sem a blogger, sem a nyájas Olvasó); b) de vannak, akiket félrenevelnek (vagyis nem gyakorolják az iszlámot), ők nem felelősek tetteikért, de meg kell térniük, fel kell venniük az iszlámot, avagy halál az osztályrészük, kivéve a keresztényeket és a zsidókat, akik másodrendű állampolgárként, bizonyos megszorításokkal gyakorolhatják vallásukat, és d) a muzulmán apa leszármazottja muzulmán mindenféleképp, még akkor is, ha a kansasi mama a világ legnagyobb kereszténye volt. Továbbá: minden gyermek a Hasszán nevet vagy annak valamilyen változatát kapja, és megfordítva: akit Hasszánnak neveztek, azt automatikusan muzulmánnak kell nyilvánítani, márpedig az elnökjelölt teljes neve Barack Hassan Obama.

________________________________________________________________________________________________________

Felmérés: A legtöbb izraeli szerint a világ ellenük van  ELLENÜK

... Azzal kezdik az életüket, hogy levágnak az izéjüből egy darabkát, HOGy  MEGKÜLÖNBÖZTESSÉK  MAGUKAT, oszt 5-6-ezer éve mondják, hogy őket mekülönböztetik.

________________________________________________________________________________________________________

"...az elmúlt két évben csak Németországba két millióan érkeztek, Európában pedig 9 ezer terrorcselekményt akadályoztak meg, miközben összesen 27 terrortámadásban több mint 330-an vesztették életüket és 1300-an sérültek meg. ..." https://www.lokal.hu/2017-11-mindennapossa-valtak-a-migracio-negativ-hatasai/

________________________________________________________________________________________________________

Czakó Gábor: Gyé pont Fletó --- Őszödi Böszme nem idegengyűlölő, hanem magyargyűlölő

"... Természetesen, ti, úgynevezett határontúliak álltok listája élén. Miért? Mert ti valamivel magyarabbak vagytok nálunk. Nem csak a szívetekben, hanem azért, mert számotokra a magyarság állandó ügy. Otthoni eseményeitek, a bolti, munkahelyi, utcai megnyilvánulásaitok nemzeti kiléteteket folyamatosan napirenden tartják, ha akarjátok, ha nem. ...az újbal nemzedék, a félszakállú momentumosok meg hasonlók pillanatnyilag zsebutcakövük súlyát latolgatják, s egyelőre saját fejüket törik, hogy mit kéne itt hirtelenjében és hamarjában lerombolni az olimpiai álom után. ... Csak idő kérdése, hogy belássák, hol itt az ész. Nehogy már azt higgyék, hogy azt a CEU-egyetem tudásmentesített szemináriumán osztják… Az észt csak ott osztják, ahol a gyára van. ..." http://magyarhirlap.hu/cikk/102736/Gye_pont_Fleto

__________________________________________________________________________________________

. . . egy zeti sosem lengeti – csak egy nemzeti,
aki nem is akar ám európai egyesült államokat ! ! !  
  

     ÍRTA:  BRÓDY  JÁNOS  VERSE         https://www.youtube.com/watch?v=Iqi9FVaZj30
A zeti zászló tiszta kék
olyan, mint a nyári ég
Ha hosszú rúdon fenn lobog
szemmel nem is láthatod


A zeti zászló ott lebeg
minden tiszta szív felett
A békességet hirdeti
bárki, aki lengeti
A többi zászló odafent
mindenkinek mást jelent
A többi zászló nem zeti
egy zeti sosem lengeti

"... Az Egyesült Államokban az iskolásoknak minden nap
a tanítás előtt „hűségesküt” kell tenniük így:
„Hűséget fogadok az Amerikai Egyesült Államok Zászlajának
 és a köztársaságnak, amelyet jelképez: 
egy és oszthatatlan Nemzet az Isten színe előtt, amely
szabadságot és igazságosságot nyújt mindenkinek.” 

Ilyenkor tekintetüket áhítatosan a csillagos-sávos lobogóra kell
függeszteniük és mondaniuk a szöveget. ..."

____________________________________________________________________

"...a határontúlitlanítás, ahogyan ő nevezte el, szinte rögtön. Ezzel az egyszerű és széles körben nagy népszerűségnek örvendő ötlettel végre elindulhatna valami. Egy határon belüli összefogás! Egy anti-nemzetegyesítés! ... túli magyarokra, akik a megélhetés miatt itt, Kismagyarországon dolgoznak. S mindezt úgy kell megszövegezni, hogy ugyanakkor ne vonatkozzon a tiltás azokra a magyarokra, akik viszont a megélhetés miatt a határainkon túl vállaltak munkát. Mert hiszen őket egytől egyig Orbán üldözte el, nekik tehát jár a szavazati jog. ... Jó lesz ez a kis numerus clausus! Hiszen, ha nem náci, hanem liberális fegyverként használjuk, akár még az egész művelt Nyugat tiszteletét is kivívhatjuk vele! ..." 

http://polgarportal.hu/varga-biro-tamas-gyurcsany-ferenc-numerus-claususa/

_______________________________________________________

2017. november 13., hétfő Példa nélküli Fidesz-fölény

A választók több mint fele bízik a kormánypártokban - Lejtőn az MSZP és a Jobbik

Európában példa nélküli, hogy egy kormányzó párt mögött az emberek ilyen széles, stabil, hosszantartó támogatása legyen. A Fidesz 7. éve tartó stabil helyzetének magyarázatát mindenki másban látja, az ellenzék töredezettsége és a bevándorlás erre önmagában nem magyarázat, a kormánypártok iránti bizalom minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy a kormányzást meghatározó értékek stabilak: a nemzet, a család, a biztonság, az otthon, az egészség a Fidesz-KDNP politikájának stabil iránytűi. http://magyarhirlap.hu/cikk/102889/Pelda_nelkuli_Fideszfoleny

________________________________________________

A buddhista gyakorlat szempontjából fontos annak tudatosítása, hogy a modern kor problémái épp annyira belsők, mint amennyire külsők, hiszen magunk is e kor szülöttei vagyunk. A földrajzi és társadalmi környezetünket megformáló karmikus képzőerők saját szokástendenciáink kifejeződései. A kali juga nem rajtunk kívülálló vagy tőlünk idegen erő, hanem saját sötétségünk testet öltése. ~ Lílávadzsra Pressing Lajos: Van-e a hamburgernek buddhatermészete?

_____________________________________________________________________________

   A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. (Wass Albert)                                        

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .